Ev aletleri pazarında yeni oyuncu; Homend

Elektrikli ev aletleri pazarına yeni katılan Homend, 35 ürün sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Elektrikli ev aletleri pazarına giren "Homend" 35 farklı ürününü tüketicilerin beğenisine sundu.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada, "Serving life" sloganıyla elektrikli ev aletleri pazarına giren Homend'in bu pazarda her şeyi, herkesin yaptığından biraz daha farklı yapma iddiasını taşıdığı belirtildi.

Teknoloji, tasarım ve özgün fikirlerle, kadınların hayat kalitesini yükseltmek felsefesiyle piyasada yer alan Homend'in uyumlu tasarımları, profesyonel müşteri hizmeti ve Türk kadınlarının ihtiyaçlarını dikkate alan Ar-Ge'siyle farklılaştığı vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Homend, sunduğu ürünlerde mutlaka bir ürün fikrinin var olmasına dikkat ediyor. Hem torbayla hem de torbasız çalışan elektrikli süpürge, narenciye sıkacağı olarak da kullanılan katı meyve/sebze sıkacağı, dijital ekranlı ütü, cam gövdeli su ısıtıcı ve Akıllı Hız Teknolojisini kullanan mutfak robotu gibi ürünler, Homend'in ilk etapta tüketicilerine sunduğu 35 farklı üründen birkaç örnek olarak öne çıkıyor."

Homend Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, yaptığı açıklamada, "21 yıllık teknoloji dünyasından edindiğimiz tecrübe ve birikimler doğrultusunda, Index Grup şirketlerine enerji ve sinerji sağlayacağına inandığımız Homend'in, elektrikli ev aletleri pazarında güçlü ve yenilikçi bir oyuncu olmasını sağlayacağız. Bu heyecanla, adımımızı atıyoruz. 'Serving Life' sloganımızla global bir marka olmak ana hedefimiz olacak" ifadesini kullandı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir