Evcil hayvanlar telef oldu

Bakırköy'de hayvan satışı yapılan iş yerinde çıkan yangın sonucu çok sayıda hayvanın telef oldu.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Bakırköy'de hayvan satışı yapılan iş yerinde çıkan yangında, çok sayıda evcil hayvan telef oldu.

Alınan bilgiye göre, Yenimahalle Hamam Sokak'ta bulunan 5 katlı binanın giriş katındaki hayvan satışı yapılan iş yerinde yangın çıktı. Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın, kısa sürede iş yerini sardı. Yangında iş yerinde bulunan çok sayıda hayvanın telef oldu.

Yangından etkilenen hayvanlar ile binayı kaplayan duman nedeniyle evlerinde mahsur kalanlar ise itfaiye ekipleri tarafından binadan çıkarıldı.

Yaralı hayvanlar aynı sokakta bulunan veteriner kliniğine götürülürken, vücutları is içinde kalan hayvanları ise itfaiye ekipleri suyla yıkayarak temizledi. Telef olan hayvanların binadan çıkarılmasına ise bazı vatandaşların ağlaması dikkati çekti.

Bu arada itfaiye ekipleri, alevlerin diğer katlara ve binalara sıçramasına engel olarak, yangını söndürdü.

Öte yandan, Beyoğlu Hacıahmet Mahallesi Yokuşbaşı Sokağı üzerinde bulunan 5 katlı binanın birinci katında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. 

Kısa sürede tüm binayı saran yangın sırasında uykuda bulunan 5 kişilik Cura ailesi, komşularının uyarılarıyla binadan çıkmayı başardı. Sokağa çıkan bina sakinleri, havanın soğuk olması dolayısıyla battaniyelere sarılarak yangının söndürülmesini bekledi.

Yangın, itfaiye ekiplerince kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. İtfaiye ekipleri, duman içinde kalan binanın üst katlarının kapılarını kırarak evlerde de arama yaptı.

Bu konularda ilginizi çekebilir