Eve, elimiz boş döndük

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turunda Hırvatistan ile 0-0 berabere kalan Türkiye finallere kalamadı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ZAGREB - 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off turunda Hırvatistan ile 0-0 berabere kalan Türkiye finallere kalamadı.

2012 Avrupa Futbol Şampiyonası elemeleri play-off turunda Hırvatistan ile Türkiye arasında oynanan rövanş karşılaşması golsüz berabere tamamlandı. Bu sonuçla ilk maçı 3-0 kazanan Hırvatistan, finallere katılmaya hak kazandı.

(A) Milli Futbol Takım kafilesi, THY'ye ait tarifeli uçakla yurda döndü.Futbolcuların ve TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'ın son derece moralsiz  oldukları görüldü.

Hiddink ile yollar ayrılıyor

2012 Avrupa Şampiyonası elemeleri play-off turunda Hırvatistan engeline takılan A Milli Takım’da teknik direktör Guus Hiddink ile yollar ayrılıyor.

Hırvatistan maçının ardından düzenlenen basın toplantısında bir gazetecinin "Türkiye ile son maçınız mı?" sorusuna Hiddink, "Bu benim son maçım olabilir" diye yanıt verdi.

Emekli olmayı şu aşamada düşünmediğini ifade eden Hiddink, "Takımlarla günlük olarak ilgilenmek beni cezbeder. Ya da menajerlik olabilir" diyerek sözlerini tamamladı.

Finallere kalan 4 takım belli oldu

Öte yandan Hırvatistan, İrlanda, Çek Cumhuriyeti ve Portekiz, dün akşam oynanan play-off eleme turu rövanş karşılaşmaları sonucunda finallere katılma hakkını kazandı.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir