Fatih Akyel tutuklandı

Eski milli futbolcu Fatih Akyel, Tepecikspor Kulübü Başkanı Temel Eyüpoğlu ile Konyaspor kalecisi Recep Öztürk şike iddiası ile tutuklandı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Futbolda şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında mahkemeye sevk edilen eski milli futbolcu Fatih Akyel tutuklandı.

Sarıyer Adliyesinde Cumhuriyet Savcısı Fazıl Aslanalp tarafından ifadesi alındıktan sonra Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesine gönderilen Akyel'in tutuklanmasına karar verildi.

Ayrıca Futbolda şike iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Tepecikspor Kulübü Başkanı Temel Eyüpoğlu ile Konyaspor kalecisi Recep Öztürk, Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Sarıyer Adliyesinde çıkarıldıkları Nöbetçi 1. Sulh Ceza Mahkemesince tutuklanmalarına karar verilen Eyüpoğlu ile Öztürk, Mali Şube Müdürlüğüne ait minibüsle Metris Cezaevi'ne götürüldü.

Soruşturma kapsamında, Eyüpoğlu ve Öztürk'ün yanı sıra eski milli futbolcu Fatih Akyel ve Ali Rıza Gültekin tutuklanmış, beş kişi ise savcılık sorgularının ardından serbest bırakılmıştı.

Bu konularda ilginizi çekebilir