Fatsalı girişimcileri alkışlamak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ORDU'DAN / Murat GÜRSOY

ordu@dunya.com

Daha inşaat halindeyken yapılışına şait olduğum, Sayın İsmail Sarıçiçek ve 65 arkadaşının büyük müteşebbis ruhunu ortaya koyduğu 20 milyon dolarlık devasa bir yatırımın tamamlandığını görmek, beni ve tüm Fatsalılar'ı çok mutlu etti. Yapımı 2,5 yılı bulan modern bir hastane, Fatsalı girşimcilerin güçbirliği ile hizmete girdi.

Yapılanları yerinde görmek için ziyaret ettiğim hastanede, Sayın İsmail Sarıçiçek ve yönetim kuruluyla çok güzel bir sohbet gerçekleştirdik  Bu sohbet sırasında Sarıçiçek'in gözlerinin içinin parladığını gördüm. Aynı şekilde yönetim kurulunda olan arkadaşları da Sarıçiçek gibi çok heyecanlı ve sevinçliydi. Modern teknolojiyle donatılmış olan hastaneyi gezerken, inanın en sonunda 'Daha var mı' diye sordum. Ameliyathanesi de dahil tüm birimleri özenle hazırlanmıştı bu ferah hastane. Kısacası her yeri çok ama çok modern ve güzel olan bu hastanenin sadece Fatsa'ya değil, aynı zamanda 8 ilçeye daha hitap edecek olması, önemini daha da artırıyor. "Biz aynı zamanda bölge hastanesiyiz. İddia ediyorum ki  hastanemiz Türkiye'nin en büyük 10 hastanesi içinde yer alıyor" diyen Sarıçiçek, Kafkaslar'dan ve Almanya'dan dahi hasta kabulleri alacaklarını söylüyor. "Bugün başlangıç olarak 250 kişinin istihdam edildiği 20 milyon dolarlık bu yatırımı 65 müteşebbis ruhun bir araya gelmesi ile hayata geçirmekten; çalışanlarımızın ve bölge halkının yüzündeki mutluluğu gömekten onur duyuyorum. Bu mutluluğu görünce, tüm yorgunluğumuz çıkıyor" diyor.

İsmail Sarıçiçek'e soruyorum 'Bürokrasi sizi yordu mu' diye; yine mütavazılık yapıyor, 'Herkesten büyük destek gördük' diyor ama bu ülkede bürokrasi kimi yormuyor ki... Sayın İsmail Sarıçiçek ve arkadaşları bu hizmeti bölgeye kazandırmanın büyük mutluluğu içindeler. Bizler de Sarıçiçek ve beraber yola çıktığı 65 arkadaşını kutlayor, 'Yolun açık olsun Avrasya Hastanesi' diyoruz. Her şey daha güzel yarınlar, daha güzel bir Ordu için...