Fenercell, 100 bin aboneyi aştı

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, diğer kulüplerin GSM operatörlerinden önde olduklarını belirtti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, diğer kulüplerin GSM operatörlerinden önde olduklarını belirterek, "Diğer kulüpler de rakamlarını açıklarsa, Fenerbahçe'nin büyüklüğü ortaya çıkacaktır" dedi.

Yıldırım, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün GSM hizmeti olarak 23 Şubatta faaliyete geçen Fenercell'in 100 bininci aboneyi aşmasını kutlamak amacıyla Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadında düzenlenen kokteylde yaptığı konuşmada, Fenerbahçe'nin ekonomik olarak büyüyeceğini ifade ederek, önemli yatırımlar yapacaklarını, bu yatırımlardan biri olan Fenercell'den elde ettikleri gelirlerin de kulüp için önemli bir gelir kalemini oluşturacağını söyledi.

Diğer kulüplerin GSM operatörlerinden de önde olduklarını kaydeden Yıldırım, "Diğer kulüpler de rakamlarını açıklarsa, Fenerbahçe'nin büyüklüğü ortaya çıkacaktır" dedi.

Fenerbahçe ile yollarını ayıran Brezilyalı futbolcu Roberto Carlos'a da seslenen Yıldırım, tarihe mal olmanın kolay bir şey olmadığını vurgulayarak, Carlos'un Fenerbahçe'nin tanıtımında da önemli rol oynayan, tarihe mal olmuş bir oyuncu olduğunu söyledi.

Roberto Carlos'u unutmayacaklarını dile getiren Yıldırım, gelecekte de kendileriyle birlikte olmasını dilediklerini kaydetti.

Aziz Yıldırım, Carlos'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, plaket verdi. Yıldırım'ın verdiği plakette şu ifadeler yer aldı:

"Sonsuza kadar! Sevgili Roberto, hayatının en göz kamaştırıcı günlerine doğru yürü ve her zaman hatırla. Bizden asla ayrılamazsın. Senin ruhun, adı Saracoğlu olan bu er meydanında kalacak... En koyu lacivertlerle birlikte savaşarak ve kazanarak... Sen futbolun ilham kaynağısın. Onu daha iyi bir oyun haline getirdiğin için teşekkürler. Adios."

Başarılı işletmeler sayılı

Fenerbahçe İletişim Hizmetleri Genel Müdürü Hakan Demir de dünyada bugüne kadar kurulmuş sanal GSM işletmelerinin hepsinin başarılı olamadığını, 100 bini aşan ve karlılık sağlayan işletmelerin sayılı olduğunu söyledi.

Fenercell'in henüz birinci yılını tamamlamadan 100 bin aboneyi geçtiğini anımsatan Demir, "Sadece Türkiye'de değil, dünyadaki spor kulüplerinin GSM faaliyetleri arasında bir lig oluşturulsa, Fenercell bu ligde de şampiyonluk kupasını kaldırmaya en yakın aday olacaktır" diye konuştu. 

Demir, Fenercell aboneleri arasında bayanların sayısının da giderek artarak yüzde 20'lere ulaştığını belirtti. Demir, 100 bininci aboneleri Fazilet Canset Özden'i tebrik etti.

Kokteylde konuşmaların ardından Özden'e, Fenercell'in 100 bininci abonesi olması dolayısıyla Alex de Souza tarafından bir plaket verildi. 

Roberto Carlos'a da Fenerbahçe arması hediye eden Alex de Souza, "Aslında bir saat alma fikrimiz vardı, ama iş para toplamaya geldiğinde, Lugano'ya gelince iş duruyor. Onun için böyle bir hediye aldık" diye konuştu.

Kokteyle, Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçeli futbolcular ve basketbolcular da katıldı.