Fiat'tan yeni kampanya

Kampanya, 2011 modeller için şimdi alıp Ocak 2011'den itibaren geri ödeme imkanı sunuyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fiat Otomobil ve Fiat Ticari Araçlar, 2011 model yılına ait modellerini şimdi satın alıp Ocak 2011'den itibaren geri ödeme imkanı sunan ve 30 Eylül tarihine kadar geçerli olacak bir kampanya başlattı.

Fiat'tan yapılan yazılı açıklamada, Koç Fiat Kredi desteğiyle Fiat Finans kanalıyla hayata geçirilen kampanya ile satın alma tercihini Fiat modellerinden yana kullanacak olan müşterilere, araçları hemen teslim edilirken ödemeye ocak ayında başlayabilme imkanı sunulduğu kaydedildi.

Açıklamada verilen bilgiye göre, kampanya kapsamında 384 liradan başlayan taksitlerle, yüzde 0,89 faizle masrafsız kredi kullanma imkanı ve toplam 48 aya varan vadeyle bir Fiat araç satın alınabiliyor.

2011 model otomobil ve hafif ticari araç modellerini, Ocak 2011'den itibaren ödemeye başlayabilme imkanı sunan kampanyadan satın alınacak araç bedelinin minimum yüzde 30'unu peşin olarak ödeyen müşteriler yararlanabiliyor. Kampanya kapsamında 5 bin 900 liralık peşinatla 13 bin liralık kredi kullananlara ayda 384 liralık taksit ve toplam maksimum 48 ay vadeyle "ötelemeli geri ödeme" imkanı sunuluyor.

Eşit ödemede anahtar teslim fiyatının yüzde 100'üne sıfır peşinatla kredi kullanma imkanı sağlanan kampanyada satın alma tercihini Fiat markalı otomobillerden veya Fiat Fiorino, Fiat Doblo Classic ve yeni Fiat Doblo'dan yana kullanacak müşterilere 3 yıl veya 150 bin kilometre garanti standart olarak hediye ediliyor.

Bu konularda ilginizi çekebilir