Finans sektörüne özel tarife: BASİCELL

Avea, BASİCELL Tarifeleri ile banka ve sigorta sektörü çalışanlarını ayda 15 TL'den başlayan fiyatlarla konuşturacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, finans sektörü çalışanları ve yakınları için yeni tarifeler hazırladığını duyurdu. Avea'dan yapılan açıklamaya göre, Banka ve Sigorta İşçileri Sendikası (BASİSEN) ve BASİSEN'liler Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı (BASİDAV) üyeleri ile bu üyelerin çalıştığı firmalardaki çalışanlar, Türkiye İş Bankası emeklileri, iştirak şirketlerinde çalışanlar ve yakınlarının faydalanabileceği 3 yeni tarife oluşturuldu.

Yeni tarifeler ile finans sektörü çalışanları ve yakınlarına, BASİCELL 15'lik, 20'lik ve 30'luk tarifeleri ile her yöne konuşma, mesajlaşma ve internet paketlerinden kendi ihtiyaçlarına en uygun olanını seçme imkanı sunuluyor.

BASİCELL 15 liralık tarifesinde, her yöne 250 dakika, BASİCELL tarifeleri ile sınırsız konuşma ve mesajlaşma imkanı verilirken, ayrıca ayda 5 liraya her yöne 2000 SMS ve ayda 10 liraya 1 GB internet paketi satın alınabilecek.

BASİCELL 20'lik tarifesinde de her yöne 200 dakika, her yöne 2000 SMS, BASİCELL tarifeleri ile sınırsız konuşma ve 200 MB internet, BASİCELL 30'luk tarifesinde ise her yöne 500 dakika, her yöne 2000 SMS, BASİCELL tarifeleri ile sınırsız konuşma ve sınırsız internet kullanım imkanı verilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir