Finansbank, bireysel emeklilikte kampanya başlattı

Bireysel emeklilik kampanyası bir kişiye ev, 10 kişiye dizüstü bilgisayar, 100 kişiye ise 100 lira değerinde hediye çeki kazanma şansı sunuyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Finansbank, yeni bir bireysel emeklilik kampanyası başlattı.

Finansbank açıklamasına göre banka, bireysel emeklilik kampanyası başvuru formunu dolduran ve bireysel emeklilik görüşme teklifini kabul eden bir kişiye ev, 10 kişiye dizüstü bilgisayar, 100 kişiye ise 100 lira değerinde hediye çeki kazanma şansı sunuyor.

17 Mayıs - 31 Ağustos 2010 tarihleri arasında geçerli olacak kampanyaya katılmak isteyenlerin, Finansbank şubelerinde veya bankanın web sitesindeki başvuru formlarını doldurmaları gerekiyor.

Bireysel emeklilik kampanyası başvuru formunu dolduran ve görüşme teklifini kabul edenler arasında yapılan çekiliş sonucunda belirlenecek talihlilere ödülleri dağıtılacak.

Finansbank Perakende Bankacılık Grup Yöneticisi Enis Kurtoğlu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, bireysel emekliliğin, emeklilik yaşantısında rahat etmek için, bugünkü tasarrufları yatırıma çevirmeyi sağlayan özel bir sistem olduğunu hatırlatarak, yeni kampanyalarıyla mümkün olduğunca çok kişiye bu sistemi tanıtmayı, güvenli ve huzurlu bir emeklilik yaşamalarına destek olmayı hedeflediklerini ifade etti.

Bu konularda ilginizi çekebilir