Finansbank'tan aidatsız ”Fix Card”

Standart kredi kartı özelliklerine sahip Fix Card ile tüketicilerin harcamalarını taksitlendirebildiği ve ParaPuan kazanabilecekleri belirtildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Finansbank, kart aidatı olmayan yeni ürünü FIX Card'ı müşterilerine sunduğunu duyurdu.

Finansbank'tan yapılan açıklamada, kart aidatı ödemesi bulunmayan ve standart kredi kartı özelliklerine sahip FIX Card ile tüketicilerin harcamalarını taksitlendirebildiği ve üye iş yerlerinde yapacakları alışverişlerde ParaPuan kazanabildikleri belirtildi.

Finansbank Plastik Kartlar ve ADK Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Elçin Yanık, açıklamada yer verilen değerlendirmesinde, müşterilerinin ihtiyaçlarını her zaman ön planda tuttuklarını ve bu ihtiyaçlara özel ürün ve hizmetler geliştirdiklerini belirtti.

Yanık, şunları ifade etti:

"Günümüzde kredi kartlarının ihtiyaçlar doğrultusunda geliştirilmiş pek çok özelliği bulunuyor, her kart sahibi kendine uygun özellikleri kullanıyor. Ülkemizde de kredi kartı aidatı ödemek istemeyen geniş bir kitle mevcut. Bu düşünceden hareketle aidatsız bir kredi kartı yarattık. FIX Card müşterilerimize özgürlük, esneklik sağlayan yepyeni bir ürün. Müşterilerimiz FIX Card ile taksit yaptırma, üye iş yerlerinden ParaPuan kazanma gibi temel kredi kartı özelliklerinden yararlanabiliyor. Bazı hizmetlerden ise ekstra bir ücret karşılığında faydalanabiliyorlar. Burada tercih tamamen müşterilerimizin."

FIX Card ile kredi kartı pazarında yepyeni bir sayfa açtıklarını dile getiren Yanık, "Türkiye pazarında şu an 45,1 milyon kredi kartı bulunuyor. Bizim ise 3,7 milyon kredi kartımız mevcut. Hedefimiz FIX Card ile pazarda çift haneli pazar paylarına ulaşmak" dedi.

Bu konularda ilginizi çekebilir