Fortis ile Western Union havale kolaylığı sunacak

İnternet bankacılığı Müşterileri Western Union ile kendilerine gelen havaleleri, doğrudan bankadaki hesaplarına aktarabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fortis Bank internet bankacılığı müşterileri, Western Union aracılığıyla yurt dışından kendilerine gelen havaleleri, şubeye gitmeden, doğrudan bankadaki hesaplarına aktarabilecek.

Fortis Bank'tan yapılan açıklamaya göre, uluslararası para transferi lideri Western Union'ın para gönderme-alma hizmetini 2002 yılından beri tüm şubelerinden veren Fortis Bank Türkiye, artık bu hizmeti internet bankacılığı üzerinden de sunuyor.

Fortis Bank Türkiye müşterileri artık internet bankacılığını da kullanarak bankadaki hesaplarından Western Union'ın yurt dışındaki 200'ün üzerinde ülke ve bölgede 386 binin üzerindeki acente hizmet noktasına para gönderip alabilecekler.

Fortis Bank ile Western Union'ın gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde, Fortis Internet Bankacılığı müşterileri bundan böyle Western Union aracılığıyla yurt dışından kendilerine gelen havaleleri, şubeye gitmeden, doğrudan bankadaki hesaplarına aktarabilecek.

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Fortis Bank Türkiye Perakende Bankacılık Grubu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Mendi, "Western Union ile yaptığımız bu işbirliği ile Türkiye'de internet bankacılığı üzerinden para gönderme-alma hizmetini veren ikinci banka olarak konumlandık. Müşterilerimizin finansal ihtiyaçlarını farklı platformlarda ve alternatif bankacılık kanalları ile karşılama doğrultusundaki çalışmalarımıza devam ediyoruz. Şubelerimizin yanı sıra artık Fortis internet bankacılığı üzerinden de verdiğimiz bu hizmet sayesinde müşterilerimiz bulundukları yerden para gönderip alabilecekler. En önemli avantajlarından biri hız olan bu hizmetle işlemler dakikalarla ifade edilebilecek çok kısa bir süre içinde gerçekleşecek" görüşünü bildirdi.

Bu konularda ilginizi çekebilir