Fortis'ten 50 yaş üstüne özel kredi kartı

Fortis Worldcard Altın Yıllar kullanıcıları yaptıkları harcama tutarı kadar Worldpuan kazanacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Fortis Bank Türkiye, 50 yaş üstü kişiler için tasarlanan Fortis Worldcard Altın Yıllar kredi kartını müşterilerinin hizmetine sunduğunu duyurdu.

Bankadan yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'de ilk kez 50 yaş üstü kişiler için tasarlanan bir banka kartı olan Fortis Worldcard Altın Yıllar'ın, birçok avantajının bulunduğu, kart sahiplerinin, gıda ve seyahat harcamalarında yaptıkları harcama tutarı kadar Worldpuan kazanırken, diğer harcamalarında da ekstra Worldpuanlar kazanmaya devam edebilecekleri belirtildi.

Fortis Worldcard Altın Yıllar sahiplerinin, ani hastalık veya yaralanma gibi durumlarda ücretsiz kara ambulansı ve tıbbi danışma hizmetlerinden yararlanabildikleri, diş bakım paketi ile yılda bir kez ücretsiz diş temizliği ve diş muayenesi yaptırma fırsatına sahip olacakları dile getirilen açıklamada, kartın, diş ile ilgili diğer işlemler için Türk Dişhekimleri Birliği üyesi doktorlardan indirim hakkı kazandırdığı kaydedildi.

Açıklamada, Kart sahiplerinin birçok noktadan kendilerine sağlanan indirim, rezervasyon, ulaşım ve asistanlık hizmetlerinden faydalanabilecekleri, ayrıca kendilerine özel olarak sunulan bankacılık işlemlerinden yararlanabilecekleri, özel kredi ve sigorta avantajları sayesinde tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bildirildi.

Yeni kredi kartına ilişkin ayrıntılı bilgiye Fortis Bank Türkiye şubeleri, "444 0 144" No'lu Fortis Telefon Bankacılığı ve "www.fortis.com.tr" internet adresinden ulaşılabileceği ifade edildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir