Forum İstanbul 2010, 20 Mayıs'ta başlıyor

Swissotel'de gerçekleştirilecek forumun teması "Küresel kriz, yeniden yapılanma, ulusal dönüşüm"

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Forum İstanbul 2010 "Küresel kriz, yeniden yapılanma, ulusal dönüşüm" temasıyla 20–21 Mayıs tarihlerinde Swissotel'de gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin yazılı açıklamada, 2023 Türkiye Vizyonu hareketinin öncülüğünü yapan Forum İstanbul'un, "Yarının Kurulması- Hedef 2023" konseptiyle, Türkiye ve dünyanın önde gelen ekonomistlerini, liderlerini ve iş adamlarını buluşturacağı belirtildi.

Forum İstanbul 2010'da Küresel Kriz, Yeniden Yapılanma, Ulusal Dönüşüm teması etrafında uzmanlar, akademisyenler, iş adamları ve devlet adamlarının uzmanlıklarını, bilgi ve deneyimlerini aktaracağı kaydedildi.

Konusunda dünyanın önde gelen isimlerinin bir araya geleceği toplantıda kriz sonrası yeni dünya düzeninin nasıl şekil alacağı, Türkiye'nin sadece kısa değil uzun vadede de bu düzen içerisinde nerede yer alabileceğinin, sektörel değerlendirmelerle birlikte masaya yatırılacağı ifade edildi.

Forum İstanbul 2010'da, Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Merkez Bankası Başkanı Durmuş Yılmaz, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı Vedat Akgiray, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda katılımcının yer almasının beklendiği bildirildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir