Garanti internetin aktif müşteri sayısı 2 milyonu aştı

Birçok bankacılık işleminin gerçekleştirilebildiği Garanti internetin aktif kullanıcı sayısı da artıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Garanti internet şubesinin aktif müşteri sayısı, Ekim 2011 sonu itibariyle 2 milyonu geçti.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamaya göre, internet şubesinde, vadeli/vadesiz hesap açılışı, para transferleri, fatura ödemeleri, kredi başvurusu, kredi kartı işlemleri, kontör yükleme, sigorta ve vergi ödemelerinden, hisse senedi, repo, fon, döviz ve VOB işlemlerine kadar uzanan 300'den fazla işlem yapılabiliyor.

Garanti'de, yatırım merkezleri dışında yapılan tüm hisse senedi işlemlerinin yüzde 99'u, fatura ve vergi ödemelerinin yanı sıra para transferlerinin de yüzde 80'i internet şubesinden gerçekleştiriliyor.

Bankanın yeni internet şubesini kullanan müşteriler, tek bir sayfa üzerinden tüm bankacılık işlemlerine ulaşabiliyor, kişiselleştireceği ana sayfada müşteri ilişkileri yöneticisiyle iletişim kurabiliyor, kendine ait güncel işlem ve ürün bilgilerinin yanı sıra, kişisel ve finansal takvime ulaşabiliyor.

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, konuya ilişkin değerlendirmesinde, 1997'de hayata geçirdikleri internet şubesinde 2 milyon civarında aktif müşteriye ulaşmalarının memnuniyet verici olduğunu belirterek, ''İnternet ve cep bankacılığında pazar liderliğimizi korurken, müşteri sayımızı ve işlem hacmini de düzenli bir şekilde artırıyoruz. Mayıs ayında yenilediğimiz internet şubesi ile artık kullanıcılarımıza daha kişiselleştirilmiş bir hizmet sunuyoruz. Bu alanda yatırımlarımızı sürdürerek müşterilerimize ayrıcalıklı hizmetler sunmaya devam edeceğiz'' ifadesini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir