Garanti Masters'dan atlar için sigorta

Garanti Masters Özel Bankacılık, atları bulaşıcı hastalık, kaza, güneş çarpması gibi risklerden olabilecek ölümlere karşı sigortalıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Garanti Masters Özel Bankacılık, binicilik sporuna verdiği desteğe ek olarak, at sahiplerinin atları için sigortalama hizmeti vermeye başladı.

Garanti Masters Özel Bankacılık'tan yapılan açıklamada, atların, bulaşıcı hastalık, gebelik-doğum, kaza, güneş çarpması, iğdişleme ameliyatı, yangın ve infilak gibi risklerle olabilecek ölümlere karşı sigortalandığı belirtildi.

Garanti Masters'ın sigorta kapsamında teminat verdiği atlar arasında, tüm safkanların (İngiliz, Arap, vs), damızlık kısrak ve aygırların (1-2 yaş arası taylar), 30 gün-1 yaş arası tayların, engel atlama, gösteri, hobi ve iş atlarının yanı sıra midillilerin bulunduğu dile getirilen açıklamada, at sahiplerinin, başvuru için, "At Sigortası Bilgi-Talep Formu"nu doldurarak veterinerlerinden alacakları ön ekspertiz raporuyla Garanti Masters şubelerine iletmeleri gerektiği ifade edildi.

Garanti Bankası Özel Bankacılık Birim Müdürü Demet Apak Şermet, konuyla ilgili değerlendirmesinde şunları kaydetti:

"Garanti Masters Özel Bankacılık olarak, biniciliğin ülkemizde gelişmesi ve yaygınlaşması için 2005 yılından bu yana çeşitli turnuvaların yanı sıra 2008'den bu yana, Türkiye Binicilik Federasyonu ve Milli Takımların resmi sponsorluğunu üstleniyoruz. Bu sürede, atların sahipleri ve biniciler için ne kadar önemli olduğunu, atların yetiştirilmesi için ne kadar yoğun emek ve sevgi verildiğini bizzat gördük. Sahibi ile at arasındaki bağın, başka hiçbir ilişkide rastlanmayan şekilde çok güçlü olduğuna şahit olduk. Garanti Masters Özel Bankacılık olarak, at sahibi müşterilerimize bu bağ kadar güçlü bir güvence sunmak istedik ve bu yeni hizmeti sunan ilk banka olmanın gururunu yaşıyoruz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir