Garanti'den yılbaşına özel kredi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 
 
İSTANBUL  - Garanti Bankası yılbaşına özel, düşük masraf ve faizli destek kredisi kampanyası başlattı.
Yapılan açıklamaya göre, Garanti müşterileri yıl sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında, yüzde 0,85 faizli, 5 lira dosya masraflı, 9 ay vadeli, 3 bin lira tutarında kredi kullanabiliyor. Daha yüksek tutarlı kredi ihtiyacı olanlara ise 60 aya varan vadelerde 50 bin liraya kadar yılbaşı kredisi seçeneği sunuluyor.
Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Onur Genç, konuyla ilgili değerlendirmesinde şunları kaydetti:
"Müşterilerimizin yılbaşı alışverişi için ihtiyaç duydukları krediyi en kolay ödenebilir şekilde vermek amacıyla, başvuru sistemimizi daha da sadeleştirdik. Artık müşterilerimiz gelir belgesi ve ikametgaha gerek olmadan, sadece nüfus cüzdanlarıyla kolayca kredi başvurusu yapabiliyor. Ayrıca, sektörde benzeri olmayan Tam Destek hizmetlerimizle, krediyle ilgili farklı ihtiyaçlar için benzersiz çözümler sunuyoruz.
Örneğin; kredi müşterilerimiz danışmanlık hizmeti alabiliyor, ihtiyaç halinde kredisinin miktarını artırabiliyor, taksitlerini azaltabiliyor ya da erteleme hizmetinden yararlanabiliyor. Ayrıca, kredi bitiminde eski müşteri indiriminden faydalanma ve yeni kredi alma fırsatını da elde ediyor. Müşterilerimize uygun kredi seçenekleri geliştirmeye devam edeceğiz."
Bu arada kredi almak isteyenler, Garanti Bankası şubelerinden, "www.garanti.com.tr" adresinden, "444 0 335" Tam Destek hattından, cep telefonlarına "KREDİ" yazıp "3390"a SMS yollayarak ve Garanti Bankası ATM'lerinden nüfus cüzdanı bilgileriyle başvuruda bulunabiliyor.