Garanti'nin dış piyasalardaki uzmanlığına ödül

Garanti, "Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" seçildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Garanti Bankası, finans dergilerinden Global Finance tarafından, ikinci defa "Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası (Best Trade Finance Bank in Turkey)" seçildi.
Bankanın yazılı açıklamasına göre, derginin 78 ülke ve bölgeden yaptığı "En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" seçimi, Global Finance editörlerinin yanı sıra sektör analistleri, kurumsal yöneticiler ve teknoloji uzmanlarının görüşleriyle belirlendi.
Değerlendirmede, işlem hacmi, uluslararası penetrasyon, müşteri hizmetleri, rekabetçi fiyatlama ve yenilikçi teknoloji kriterlerindeki başarılar dikkate alındı.
Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Tolga Egemen, banka olarak, ihracat ve ithalat işlemlerinde "yenilikçi" ve "müşteri odaklı" çözümler üretmeye devam ettiklerini ifade ederek, "Uluslararası piyasalardaki olağanüstü koşullara rağmen, en uygun maliyetli sendikasyon işlemlerine imza atarak fark yaratıyoruz. Global Finance'tan üst üste 2 senedir aldığımız ödül, uluslararası finans otoritelerinin, dış piyasalardaki uzmanlığımız ve müşteri ilişkilerindeki gücümüzle ilgili takdirini ortaya koyuyor" dedi.
Bu konularda ilginizi çekebilir