Garanti'ye ödül

Global Finance Dergisi, Garanti Bankası'nı "Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" seçti.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Garanti Bankası, "Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası" seçildi.

Garanti Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, bankanın, Global Finance Dergisi tarafından "Türkiye'nin En İyi Dış Ticaret Finansmanı Bankası (Best Trade Finance Bank in Turkey) seçildiği, derginin kazanan bankaları, sektör analistleri, kurumsal yöneticiler ve teknoloji uzmanlarının görüşlerini alarak belirlediği bildirildi.

Değerlendirmede işlem hacimleri, uluslararası penetrasyon, müşteri hizmetleri, yenilikçi teknolojiler ve rekabetçi fiyatlama kriterlerindeki başarıların dikkate alındığı, ödül kazananların Global Finance editörleri tarafından 71 ülke veya bölgede seçildiği belirtildi. Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Tolga Egemen, ödüle ilişkin değerlendirmesinde şunları kaydetti:

"Garanti Bankası olarak, dış ticaretin finansmanı alanındaki öncü rolümüzü, ihracat ve ithalat işlemlerinde yenilikçi ve müşteri odaklı sonuçlar üreterek başarıyla sürdürüyoruz. Uluslararası yatırımcı tabanımızı genişletiyor, en uygun maliyetli sendikasyon işlemlerine imza atıyor ve dış ticaret alanında müşterilerin ihtiyaçlarına özel çözümler sunarak fark yaratıyoruz. Aldığımız ödül, uluslararası otoritelerin, dış piyasalardaki uzmanlığımıza ve müşteri ilişkilerindeki gücümüze gösterdiği takdiri bir kez daha ortaya koyuyor. Hizmet kalitemizi daha da üst seviyelere çıkarmaya ve en iyi imkanları sunmaya devam edeceğiz."

 

Bu konularda ilginizi çekebilir