Gazeteci Vardar toprağa verildi

Vardar'ın cenazesi Edirnekapı Sakızağacı Mezarlığı'nda toprağa verildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Pankreas kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat eden gazeteci Ahmet Vardar son yolculuğuna uğurlandı.
Vardar için Fatih Camisi'nde düzenlenen törende, eşi Ergül ve oğlu Bahadır Vardar, başsağlığı dileklerini kabul etti. 
Törene, Ahmet Vardar'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Yurt Partisi Genel Başkanı Sadettin Tantan, İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Orhan Erinç, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, eski İstanbul emniyet müdürlerinden Necdet Menzir, Dinç Bilgin ve Aydın Ayaydın'ın da aralarında bulunduğu meslektaşları katıldı. 
Törene Ahmet Vardar'ın kendisiyle yaptığı röportajın yer aldığı 1979 tarihli Günaydın Gazetesi ile gelen ve kamuoyunda ''Gangster Raki'' olarak tanınan Ahmet Güney Zobu da Bahadır Vardar'a ''başsağlığı'' dileğinde bulundu. 
Gazeteci Ahmet Vardar, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Edirnekapı Sakızağacı Mezarlığı'nda toprağa verildi. 
Camideki törene, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, İstanbul Valisi Muammer Güler, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu da çelenk gönderdi. 
Bu konularda ilginizi çekebilir