Gaziantep'te vahşet

Anne ile 3 çocuğu evlerinde ölü bulundu. Baba ise gözaltında.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

GAZİANTEP - Gaziantep'te anne ile 3 çocuğu evlerinde tabancayla vurularak öldürülmüş bulundu.

Alınan bilgiye göre, Adem Aksoy'un "Eşimi ve çocuklarımı öldürmüşler, acele gelin" ihbarı üzerine Konak Mahallesi 40. Sokak'taki eve giden Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Gül Aksoy, ikiz çocukları Melike ve Kader (8) ile diğer kardeş Melisa'yı (14) hareketsiz yatarken buldu.

Anne ve çocuklarının tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlendi.

Cesetler, otopsi için Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Adem Aksoy'un gözaltına alındığı, evde bir adet ruhsatsız tabanca bulunduğu bildirildi.

3 kişi aranıyor

Soruşturmayı sürdüren Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın gerçekleştiği saatlerde sokakta ateş ettiği ileri sürülen Cuma A'yı gözaltına aldı.

Zanlının üzerinde bir adet ruhsatlı tabanca ele geçirildi.

Şahinbey ilçesi emniyet müdürlüğüne götürülen Cuma A'nın sokakta ateş etmediğini iddia etmesi ve suçlamaları reddetmesi üzerine ekipler, silahına el koydukları Cuma A'yı ifadesini aldıktan sonra serbest bıraktı.

Sabaha karşı evine gelen Adem Aksoy, ısrarla zile basmasına rağmen kapının açılmaması üzerine kapıyı zorlayarak eve girdiğinde eşi Gül Aksoy ile 3 çocuğunun bir odada yataklarında tabancayla vücutlarının çeşitli yerlerinden vurularak öldürüldüğünü görünce sinir krizi geçirdi.

Bağırma ve ağlamaları duyunca eve gelen, bitişikteki fırının çalışanları, Adem Aksoy'u sakinleştirip polise haber vermesini istedi. Adem Aksoy'un ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Adem Aksoy'un, ilk ifadesinde, evinin bulunduğu sokakta yakalanan Cuma A. ile alacak verecek meselesinden kavgalı olduklarını söylemesi üzerine Cuma A'yı yeniden aramaya başladı. Olayla ilgili iki kişinin daha arandığı bildirildi.

Evde bulunan tabanca, çok sayıda boş kovan ve Cuma A'dan alınan ruhsatlı tabanca ile ölen 4 kişinin vücutlarından çıkarılan mermi çekirdekleri, Emniyet Genel Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ve Kriminal Daire Başkanlığına gönderildi.

İfadesine başvurulmak üzere emniyet müdürlüğüne götürülen Adem Aksoy'un sinir krizi geçirdiği, 112 Acil Servis ekiplerinin Aksoy'a sakinleştirici iğne yaptığı belirtildi.

Teyzesine giden kızı kurtuldu

Ölen ikizlerin Mersin'deki dedelerinin yanından birkaç gün önce evlerine geri döndüğü, 17 yaşındaki ablaları Gizem Aksoy'un bir geceliğine teyzesinin evinde olduğu için kurtulduğu öğrenildi. 5 ay önce Konak Mahallesi'ndeki eve taşınan Gül Aksoy'un eşinin çalışmak istememesi ve maddi sıkıntılar yüzünden evlerde temizlik yaparak çocuklarına baktığı tespit edildi. İkizler Melike ve Kader'in (8) İsmet İnönü İlköğretim Okulu'nda ikinci sınıfta okuduğu, ablaları Melisa'nın (14) ise aynı okulun sekizinci sınıf öğrencisi olduğu belirlendi.

Bu konularda ilginizi çekebilir