Gökhan Töre Beşiktaş'ta coştu

Profesyonel kariyerinde daha önce golü bulunmayan Gökhan, Beşiktaş formasıyla çıktığı 2 lig maçında da fileleri havalandırdı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Beşiktaş'ın yeni transferi Gökhan Töre'ye siyah-beyazlı forma yaradı. Daha önce profesyonel kariyerinde golü bulunmayan genç futbolcu, Beşiktaş'ta adeta coştu.

Rusya'nın Rubin Kazan takımından kiralık olarak transfer edilen Gökhan, Beşiktaş formasıyla çıktığı 2 lig maçında da rakip fileleri havalandırdı ve profesyonel kariyerinin ilk gollerine siyah-beyazlı takımda ulaştı.

Spor Toto Süper Lig'in ilk haftasında Trabzonspor ile oynanan ve Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı lig maçında 65. dakikada oyuna giren Gökhan, 81. dakikada takımının ikinci golüne imza atıp, galibiyetin mimarlarından oldu. Bu gol aynı zamanda Gökhan'ın profesyonel kariyerindeki ilk golü oldu.

Ligin ikinci haftasındaki Kayseri Erciyesspor maçına ilk 11'de başlayan milli futbolcu, 4-2 kazandıkları maçta yine takımının ikinci golünü kaydetti.

Futbola Almanya'nın Adler Dellbrück takımında başlayan, Bayer Leverkusen altyapısından İngiltere'nin Chelsea takımına transfer olan, Hamburg ve Rubin Kazan'ın ardından Beşiktaş'a gelen Gökhan, 2 lig maçının ardından attığı 2 golle takımının en golcü futbolcusu oldu.

4 sezon sonra ilk iki maçını kazandı

Yeni sezona iyi bir başlangıç yapıp ilk 2 maçını kazanarak 144 hafta sonra Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturan Beşiktaş, son olarak 2008-2009 sezonunda ligdeki ilk 2 maçını kazanmıştı.

Şampiyon olduğu 2008-2009 sezonuna Antalyaspor ve Konyaspor galibiyetleriyle başlayan ve averajla liderlik koltuğuna oturan siyah-beyazlılar, sezon sonunda da mutlu sona ulaşmıştı. Bu sezona da Trabzonspor ve Kayseri Erciyesspor galibiyetleri ile başlayan Beşiktaş, 4 sezon sonra ilk iki maçını kazanmayı başardı.