GP Garage My Team Battalgazi'de kupa aldı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - 2013 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 2.ayağı Battalgazi Rallisi, geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Kısa adı ESOK olan Eskişehir Otomobil Sporları Kulübü tarafından organize edilen yarışta yerli ve yabancı toplam 75 ekip mücadele etti.
Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 2.ayağı olmasının yanısıra Balkan Ralli Şampiyonası'nın da ilk yarışı olan Eskişehir Battalgazi Rallisi, seyirci ve medyanın büyük ilgisine sahne oldu.
Ağaoğlu, Kioti ve Pozitif Reklam sponsorluğunda Yokohama lastikleri ile Türkiye Ralli Şampiyonası'nda mücadele eden GP Garage My Team ekipleri, Eskişehir Rallisi'nde her zamanki gibi çok hızlıydı.
Mitsubishi Lancer EVO9 ile mücadele eden Hakkı Ağaoğlu-Nehir Yılmaz ikilisi, Battalgazi Rallisi'ni kendi sınıflarında 3. sırada tamamlarken, genel klasmanda da 7. sırada finişe ulaştı. Nehir Yılmaz ayrıca Battalgazi Rallisi'nin En İyi Bayan Co-pilot Kupası'nı kazandı.
Citroen C2 ile mücadele eden Cüneyt Göz-Elif Tavukçuoğlu ikilisi de, yarışı sınıf 6'da üçüncü sırada bitirirken, genel klasmanda 16. oldu.
Mitsubishi Lancer EVO9 ile yarışan Ferhat Tanrıbilir-Ahmet Yörük ikilisi, çok iyi götürdükleri ralliyi mekanik arıza sebebiyle tamamlayamadı.
GP Garage My Team, Türkiye Ralli Şampiyonası'na 08-09 Haziran tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek Uluslararası Boğaziçi Rallisi ile devam edecek.