GSMobile ve Fenercell'liler önce bilet alacak

Biletix ile ortaklaşa düzenlenen yeni uygulama ile taraftarlar maç biletlerini genel satıştan önce alabilecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Avea, GSMobile ve Fenercell hatları sahiplerinin takımlarının maç biletlerini genel satıştan önce alma fırsatı yakaladığını duyurdu.

Avea'dan yapılan açıklamada, Biletix ile ortaklaşa düzenlenen yeni uygulama ile GSMobile'lılar ve Fenercell'lilerin takımlarının maç biletlerini genel satıştan önce alabilecekleri belirtildi.

Uygulama kapsamında GSMobile faturalı tarifelerinden birine ve GSBonus kredi kartına sahip olan Galatasaraylıların, maç biletlerini Biletix üzerinden biletler öncelikli satışa çıktığı ilk gün alabilecekleri, bu ayrıcalıktan yararlanmak isteyen GSMobile'lıların "GSMobile" yazıp 5060'a göndermeleri ve şifrelerini almaları gerektiği kaydedildi.

Faturalı Fenercell'lilerin de 5060'a "Fenercell" yazıp gönderdiklerinde, şifrelerini alıp Biletix üzerinden biletlerine öncelikli sahip olma imkanı bulabilecekleri dile getirilen açıklamada, "Faturalı Fenercell'liler, Fenerbahçe–Galatasaray derbisi biletlerini, 11 Ekim Pazartesi günü (bugün) saat 10.00'dan 12 Ekim Salı saat 10.00'a kadar genel satıştan önce alarak ilk ayrıcalıklarını yaşayacaklar" denildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir