Gümrük operasyonunda yeni gelişme

35 kişi hakkında başlatılan operasyon kapsamında gözaltına alınanlardan 10'u sağlık kontrolünden geçirildi. Gözaltına alınanlar, pazartesi günü mahkemeye sevk edilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

MERSİN - Mersin'de dün sabah saatlerinde "rüşvet aldıkları ve verdikleri" iddiasıyla aralarında 10 gümrük memurunun da bulunduğu 35 kişi hakkında başlatılan operasyon kapsamında, gözlatına alınanlar pazartesi mahkemeye sevkedilecek. 

Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü ekiplerince, "rüşvet aldıkları ve verdikleri" iddiasıyla aralarında 10 gümrük memurunun da bulunduğu 35 kişi hakkında başlatılan operasyon kapsamında gözaltına alınanlardan 10'u sağlık kontrolünden geçirildi. 

Sağlık kontrolü için Mersin Devlet Hastanesi'ne getirilen, aralarında kadınların da bulunduğu 10 kişi, işlemlerinin ardından tekrar Gümrük Muhafaza Kaçak İstihbarat Müdürlüğü'ne götürüldü. Gözaltına alınanların pazartesi günü mahkemeye sevk edileceği öğrenildi. 

Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü'ne bağlı Mersin Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü (KİM) ekiplerince dün sabah saatlerinde "rüşvet aldıkları ve verdikleri" iddiasıyla aralarında 10 gümrük memurunun da bulunduğu 35 kişi hakkında operasyon başlatılmıştı. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı ise soruşturma dosyası ile ilgili gizlilik kararı almıştı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir