Gürsel 'Dubai'de Türkiye'yi temsil etti

Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz, okul taşımacılığında Türkiye'nin geldiği noktayı ve Gürsel Turizm'in uygulamalarını konferanstaki katılımcılarla paylaştı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL -  Gürsel Turizm, Roads and Transport Authority (RTA) tarafından düzenlenen 2013 Dubai Okul Taşımacılığı konferansında Türkiye'yi temsil etti.

21-23 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenen konferansa Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz katıldı.

Gürsel Turizm Yönetim Kurulu Üyesi Hürer Gündüz, Türkiye’de okul taşımacılığının dünyadaki örneklerine kıyasla çok ileri seviyede olduğunu, bunun da konferanstaki tüm katılımcılar tarafından takdir edildiğini bildirdi.

Hürer Gündüz, konferansta Amerika’dan Afrika’dan Çin’den Suudi Arabistan yarım adası ve körfez ülkelerinden gelen okul taşımacılığı firma sahiplerine, eğitim bakanlığı ve belediye yetkililerine Türkiye’deki örnek ve model okul taşımacılığını anlattıklarını belirtti.

Gündüz, Gürsel Turizm'in örnek ve model uygulamaları ile ilgili tüm ülkelerden gelen yetkililerden sorular aldıklarını ve bu uygulamaların kendi ülkelerinde yapılabilmesi için destek istendiğini ifade etti.

Bu arada konferansta Kadir Alper Birant katılımıyla fuar standı açıldığı ve standa tüm dünya ülkelerinden yoğun talep geldiği de belirtildi