Haliç'te dinamik test sürüşleri başladı

Test sürüşleri sırasında, Şişhane-Hacıosman Metro Hattı'nda seferler, hafta içi ve cumartesi 06.00-23.30, pazar 09.00-22.30 saatleri arasında olacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL  - Anadolu ve Avrupa Yakası'ndaki İstanbul Metrosu'nun ve Marmaray'ın iki yakasını birleştirecek olan ve 15 Şubat'ta açılması planlanan Haliç Metro Geçiş Köprüsü'nde "dinamik test sürüşleri" başladı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden (İBB) yapılan yazılı açıklamaya göre, halen devam eden test sürüşlerinin ardından son safha olan "dinamik test sürüşleri", 13 Şubat'a kadar yapılacak. 

Haliç Metro Geçiş Köprüsü, Şişhane-Hacıosman Metro Hattı ile entegre olarak hizmet vereceği için, sinyal testlerinin yapılacağı tarihler arasında, Şişhane-Hacıosman Metro Hattı'nda tren seferleri saat 23.30'da sona erecek. Metro seferleri, hafta içi ve cumartesi 06.00-23.30 ve pazar günleri 09.00-22.30 saatleri arasında olacak şekilde düzenlendi. 

İETT, çalışma süresince yolcuların herhangi bir sıkıntıyla karşılaşmaması için Şişhane-Hacıosman güzergahında düzenli olarak otobüs seferleri başlattı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir