HannaHome yeni adresinde

"Dekorasyonda ilk adres" sloganı ile kurulan ve her geçen gün hızla büyüyen HannaHome, büyüyen hedeflerini ve iş hacmini karşılamak için gelişen kadrosuyla birlikte yeni ofisinde hizmet vermeye devam edecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
 
İSTANBUL - Duvar kağıdında trendleri belirleyen Rasch markasının Türkiye’deki tek temsilcisi olarak sektöre 2009 yılında hızlı bir giriş yapan, Rasch Textil, Design ID, Norwall, Sellers & Josephson, Meister, Schulte ve Condor olmak üzere dünyanın öncü duvar kağıdı, parke ve halı markalarını bünyesine katarak büyümesini sürdüren HannaHome, Bostancı’daki yeni ofisini yoğun bir katılım ile hizmete açtı. 
 
Dekorasyon sektöründe dinamik ve yenilikçi çözümlere imza atarak sürekli gelişen HannaHome’un yeni adresi, genişleyen yapısı ile birlikte ofis ve showroom alanı olmak üzere iki plaza katından oluşuyor. Temsilcisi olduğu markaların ürünleri ile tasarlanan yeni ofisin showroom katında, duvar kağıdı, parke ve halı koleksiyonlarının sergilendiği teşhir alanı ve toplantı odaları bulunuyor. 
 
Türkiye genelinde bayilerinin, mimarların, sektör ilgililerinin ve basının katıldığı ofis açılışında, HannaHome Kurucu Üyesi ve Genel Müdürü Oğuzhan Özden "Doğanın kendini yenilediği bahar mevsimine girdiğimiz bugünlerde HannaHome olarak bizler de yepyeni başlangıçları kutluyoruz. Müşterilerimize çözüm ortağı olmak yönündeki misyonumuzu sürdürürken, iç dekorasyonun yeni merkezi olacak yeni ofisimizde gücümüze güç katarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.