Haremlique ilk şubesini Beyrut'ta açtı

Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç, ilk kez yurtdışında Beyrut'ta mağaza açtıklarını söyledi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

BEYRUT - Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç'un eşi Caroline Koç'un ortağı Banu Yentürk ile birlikte kurduğu lüks ev tekstil ürünleri üreten Haremlique markası, yurtdışında ilk şubesini Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta açtı.

Lübnan'ın önemli ailelerinden Ramzi Hakim'e franchaising olarak satış hakları verilen mağazanın açılışı için Caroline Koç, eşi Mustafa Koç, Çiğdem Simavi ve bir grup Türk dostuyla birlikte Beyrut'a geldi.

Caroline Koç, Beyrut'ta çok iyi bir potansiyel gördüğünü belirterek, burada başarılı olacaklarına inandıklarını söyledi. Şirketin 3 yıl önce kurulan bir Türk markası olduğunu, bu süre içinde Türkiye'de belli bir seviyeye geldiklerini belirten Koç,şunları kaydetti:

"Yurtdışında ilk kez Lübnan'da bir şube açmaktan çok mutluyuz. Aslında İngiltere'de dünyanın en lüks ürünlerinin satıldığı Harrod's mağazasında ufak bir satış köşemiz var. Ama onun haricinde ilk kez yurtdışında Beyrut'ta mağazamızla yer alıyoruz. Böyle bir açılım yapmaktan çok mutluyuz."

Koç, Türkiye'de satılan her türlü ürünü burada satacaklarını belirterek, "Özel olarak değişik tatlarla ürettiğimiz Türk kahvesini de buraya bir iki ay içinde getireceğiz" dedi.

İzmirli tekstilci bir aileden gelen Caroline Koç'un Banu Yentürk ile kurduğu Haremlique şirketi,lüks ev tekstil ürünleri dalında, butik olarak nevresim, havlu ve çarşaf başta olmak üzere, yatak örtüleri, kaşmir yastıklar ve battaniye üretimi yapıyor. Ürünleri arasında bulunan özel olarak yapılan damla sakızlı, çikolotalı, tarçınlı ve geleneksel Türk kahveleri ise İzmir'de özel olarak üretiliyor.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir