Harp Akademileri Komutanı Org. Taşdeler'den Vali Güler'e ziyaret

Güler tarafından bahçede karşılanan Orgeneral Taşdeler, valilik şeref defterini imzaladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - Harp Akademileri Komutanı Orgeneral Nusret Taşdeler, İstanbul Valisi Muammer Güler'i makamında ziyaret etti.

Güler tarafından bahçede karşılanan Orgeneral Taşdeler, valilik şeref defterini imzaladı.

Vali Güler, basına kapalı olarak gerçekleşen görüşme öncesi yaptığı açıklamada, Orgeneral Taşdeler'in Harp Akademileri Komutanlığına atanmış olmasından dolayı çok memnun olduğunu ifade ederek, "Sayın komutanımızla daha önce 3. Kolordu Komutan Yardımcılığı ve 52. Tümen Komutanı olarak, İstanbul Garnizon Komutanı olarak da çok yakın bir çalışma imkanımız olmuştu. Tekrar kendisiyle İstanbul'da görev yapacak olmaktan çok memnunuz" diye konuştu.

Orgeneral Taşdeler de karşılama için teşekkür ederek, bu yıl orgeneralliğe terfi ettiğini ve 17 Ağustostaki devir teslim töreniyle Harp Akademileri Komutanlığını devraldığını hatırlatarak, Vali Güler'in hem bu törene geldiğini, hem de daha sonra kendisini makamda ziyaret etme nezaketini gösterdiğini belirtti.

Yeniden İstanbul'da olmaktan ve dostlarla bir arada bulunmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Taşdeler, "Daha önce kendileriyle saygı, sevgi ve anlayışa dayanan çok güzel bir çalışma ortamında bulunduk. İstanbul'dan korgeneralliğe terfi ettiğim için ayrılmıştım, şimdi orgeneral olarak tekrar buradayım" dedi.