Havalar 1-3 derece ısınacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde yağış beklenmediği ve hava sıcaklığının 1-3 derece artacağının tahmin edildiğini açıkladı.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
ANKARA - Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde yağış beklenmediği ve hava sıcaklığının 1-3 derece artacağının tahmin edildiğini açıkladı. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, yapılan son değerlendirmeler çerçevesinde ülke genelinde yağış beklenmiyor. İç ve doğu bölgelerde kuvvetli olmak üzere, ülkenin büyük bir bölümünde buzlanma ve don olayı ile birlikte, bu gece ve yarın sabah saatlerinde yer yer yoğun olmak üzere sis bekleniyor. 
Hava sıcaklığının ise ülke genelinde 1-3 derece artacağı tahmin edilirken, ülkenin batı kesimlerinde kuzey ve kuzeybatı, zamanla doğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette rüzgar esmesi bekleniyor. 
Uyarılara da yer verilen açıklamada, vatandaşların iç ve doğu bölgelerde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi beklendiğinden, meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olması istendi. Ayrıca vatandaşlar, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda eğimin fazla olduğu alanlarda oluşabilecek çığ tehlikesine karşı da dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.
(ANKA) 
Bu konularda ilginizi çekebilir