Hisarlar Grup'ta "2013 yılı hedefleri" toplantısı

Yönetim Kurulu Başkanı Türker: "Hedeflerimizde cirolar, tüketilecek malzemeler, yapılacak işler, elde edilecek müşteriler, büyüme, kazançlar, yaşam standartlarımızın yükselmesi gibi birçok şey var"

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

ESKİŞEHİR  - Hisarlar Grup Yönetim Kurulu Başkanı Fazlı Türker, "Hedeflerimizde cirolar, tüketilecek malzemeler, yapılacak işler, elde edilecek müşteriler, büyüme, kazançlar, yaşam standartlarımızın yükselmesi gibi birçok şey var" dedi.

Grubun üst düzey yöneticileri ve personelinin katılımıyla Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Meclis Salonu'nda düzenlenen "2013 yılı hedefleri" toplantısında konuşan Türker, dünyada ve Türkiye'de değer oluşturma, inovasyon ve Ar-Ge'nin, popüler konular arasında yer aldığını bildirdi.

Üretimde inovasyon, bilgi ve Ar-Ge'nin önemine dikkati çeken Türker, şöyle devam etti: "Hedeflerimizde cirolar, tüketilecek malzemeler, yapılacak işler, elde edilecek müşteriler, büyüme, kazançlar, yaşam standartlarımızın yükselmesi gibi birçok şey var. Bunlar, zaten bütün firmaların yapması gereken klasik işlerdir. Beyinden bir şeyler üretmeliyiz. Artık alın teriyle bilek teriyle çalışan dünyada o kadar çok işsiz var ki bu yüzden beynimizin teriyle üretim yapabilmeliyiz. Beyin teriyle üretim yapamayan diğer insanlara, bileklerinin teriyle iş yapacak zemini hazırlamamız lazım. Biz o zaman mutlu oluruz. Üretim, işte budur. Siz beyin teriyle üretim yapamıyorsanız, bir başkasının size vermiş olduğu projeleri yaptığınız zaman başkalarının aklıyla yönetilmiş olursunuz. Herhangi bir global krizde firma işi kestiği anda fabrikalarınız, binalarınız, makineleriniz hiçbir işe yaramaz, bir yığın demirden ibaret olur. Bu yüzden esas değer, beyinden üretmektir."
     Hisarlar Üst Grup Yöneticisi (CEO) Zafer Türker de büyüme kaydettiklerini dile getirdi.
     Toplantıda, grubun kuruluşundan bu yana geçirdiği süreçlere ilişkin tanıtım filmi de izletildi.