Hocalı katliamı anılacak

Hocalı Katliamı, Dışişleri Bakanlığı'nda bugün 18:00'da anılacak.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
ANKARA - Dışişleri Bakanlığı'nda yarın Hocalı Katliamı anılacak. 
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) Gençlik Forumu, "Hocalı İçin Adalet" başlıklı uluslararası kampanyası çerçevesinde Hocalı Katliamı'nı Dışişleri Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleştirilecek bir etkinlik ile anacak. 
Bugün saat 18.00'de Dışişleri Bakanlığı Fatin Rüştü Zorlu Konferans Salonu'nda düzenlenecek etkinlik kapsamında Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Büyükelçi Fatih Ceylan, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Hakan Hakyemez, TBMM Türkiye-Azerbaycan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Necdet Ünüvar, Azerbaycan Büyükelçisi Faig Bağırov, İİT Gençlik Forumu Eğitim, Araştırma ve Medya Departmanı Genel Müdürü Nebat Karahanova ile Azeri ve Türk milletvekilleri konuşma yapacak. 
Etkinlikte, "Hocalı İçin Adalet" başlıklı uluslararası kampanyanın temsilcileri ile Hocalı Katliamı'ndan sağ kurtulan bazı tanıklar da hazır bulunacak. Hocalı Katliamı'na ilişkin bazı fotoğraf ve resimler de Fatin Rüştü Zorlu Konferans Salonu girişinde sergilenecek. 
Ayrıca, İİT Gençlik Forumu tarafından yarın 18.00'de aynı konuda TBMM tören salonunda bir resim sergisinin açılışı yapılacak.
Bu konularda ilginizi çekebilir