Honda'nın yeni scooterı 'Spacy' Türkiye'de

Scooterın satışına 10 Nisan'dan itibaren başlanacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KOCAELİ - Honda'nın, Motoplus 2010 motosiklet fuarında tanıtımını yaptığı yeni scooter modeli Spacy'nin satışına 10 Nisan'dan itibaren Honda motosiklet bayilerinde başlanacak.

Honda'dan yapılan açıklamada, Spacy'nin, pratikliği ve sunduğu özelliklerle hem kişisel hem de ticari kullanımlar için mükemmel bir scooter olduğu belirtildi.

Güçlü ve güven veren performansı, kullanım kolaylığı, "her yere gider" stili ile yeni Spacy'nin kullanıcısına konfor ve keyfi bir arada sunmayı vaat ettiği, Euro-3 standartlarını karşılayan enjektörlü motorunun yüksek bir performans sergilediği ve yakıt ekonomisinden ödün vermediği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Spacy'nin yenilikçi motor bağlantılarının daha yumuşak bir sürüş için titreşim hissini minimuma indiriyor. Mükemmel orantılanmış ağırlığı ise yoğun trafik koşullarında dahi kolay kullanım sağlayarak kullanıcısına yardımcı oluyor. Konforlu sele dizaynı iki kişilik kullanımlarda dahi sürücüye ve yolcuya rahat bir seyahat imkanı sunarken aynı zamanda tam boy bir kaskın rahatça sığdığı bir yükleme alanı oluşturuyor. Birbiri ile tam uyumlu çalışan süspansiyon ve fren sistemi, Spacy'nin dengeli frenleme ile güvenli şekilde durmasını sağıyor."

Açıklamada, beyaz, gümüş, füme, mavi ve siyah renk seçeneklerine sahip Spacy'nin 10 Nisandan itibaren Honda bayilerinde 4 bin 080 liradan satışa sunulacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir