HotStop, dünya metropollerine açılıyor

Hotstop; Dubai'den Bükreş'e, NewYork'tan Londra'ya Ortadoğu ülkelerinden Türki Cumhuriyetlere kadar dünyanın önemli metropellerinde şube açmaya hazırlanıyor.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Anadolu'da hızlı bir büyüme sürecine giren HotStop, 2012 yılında dünya metropollerinde şube açacak.
Yapılan açıklamaya göre, AVM'lerden kampüslere, iş merkezlerinden beachlere, konut projelerinden istasyonlara kadar Türkiye'nin farklı mekanlarında konumlanmaya devam eden dünyanın ilk mobil kafe zinciri Hotstop, Dubai'den Bükreş'e, NewYork'tan Londra'ya Ortadoğu ülkelerinden Türki Cumhuriyetlere kadar dünyanın önemli metropellerinde şube açmaya hazırlanıyor.
Dubai'de 12 adet HotStop AVM'lerde ve havaalanlarında konumlanacak, ardından da Bükreş'te de metro istasyonlarında metropolle buluşacak.
Dünyanın ilk mobil kafe zinciri HotStop ve iç mekanlarda HotStop Lounge konseptinin yaratıcısı ve yatırımcısı ÇözümVar Danışmanlık Başkanı Akın Arslan, HotStop'ı tasarlarken günlük hayatın yoğun temposunda mola vermek isteyenlerin aklına gelecek ilk bahane olabilmek vizyonuyla yola çıktıklarını belirterek, şunları ifade etti:
"Yüzde yüz Türk markası olan HotStop'ı uluslararası bir zincir haline getirmeyi hedefliyoruz. Bir yıl gibi kısa bir süre içinde Türkiye genelinde 27 şubeye ulaşan HotStop'ı, 2012 yılında dünyanın önemli metropolleriyle buluşturacağız. Projenin uluslararası bir platformda yönetilebilmesi için ABD'de Memphis'de 'HOTSTOP INTERNATIONAL LLC' şirketini kurduk. Bu bölgede açılacak yerler üzerinde fizibilite çalışmalarımız devam ediyor. Avrupa'da açılacak şubeler için de Paris merkezli bir şirket kuruyoruz. Bir Türk markası olarak Avrupa'daki ilk durağımız ise Londra olacak. Aynı zamanda Dubai'ye göndereceğimiz 12 adet HotStop, AVM'lerde ve havaalanlarında konumlanacak. Ayrıca, Türki Cumhuriyetler ve Orta doğu ülkeleri ile de görüşmelerimiz devam ediyor."
Bu konularda ilginizi çekebilir