Hyundai cep telefonları 24 Mayıs'ta satışa sunulacak

Piyasaya sunulacak CS16 modeli cep telefonunda, çift sim kart, televizyon, dahili kamera, mp3, radyo gibi özellikler bulunacak

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - Hyundai Electronics Türkiye, Hyundai cep telefonlarının 24 Mayıs'tan itibaren tüm Türkiye'de satışa sunulacağını bildirdi.
Hyundai Türkiye'den yapılan yazılı açıklamada, dünya trendlerini yakından takip ederek, gelecek beklentileri yönetimi üzerine çalışan Sönmez Holding Teknoloji Grubu'na bağlı olarak Türkiye'de faaliyetlerini sürdüren Hyundai Electronics Türkiye'nin, LCD ve Plazma TV'ler, ısıtma soğutma ürünleri ve müzik sistemlerinden sonra şimdi de cep telefonu pazarına giriş yaptığı kaydedildi.
Türkiye'ye ilk olarak LCD TV, Plazma TV, DVD oynatıcılar ve ev sinema sistemleri ürün grupları ile giriş yapan Hyundai Electronics'in, gelen yoğun talep ile Bursa'da 12 bin  metrekare alanda büyük bir lojistik merkezi oluşturduğu hatırlatılan açıklamada, tamamen elektronik kontrol sistemleri ile kurulan lojistik merkezinin tüm Türkiye'ye hızlı ve doğrudan dağıtım imkânı sağlayarak bayi yapılanmasını hızlandırdığı kaydedildi.
Bayi yapılanmasının oluşması ile yeni segment olarak cep telefonlarını da tüketici ile 24 Mayıs'tan itibaren buluşturacaklarını ifade eden Hyundai Electronics Türkiye CEO'su Osman Akın, otomotiv, gemi ve iş makineleri, enerji gibi sektörlerde dünya lideri olan Hyundai'nin, tüketici elektroniği ile Türkiye'de son 3 yıldır önemli bir dağıtım ağı oluşturduğunu vurguladı.
Osman Akın, bu dağıtım ağının oturması ile birlikte ana ürün gruplarından bir tanesi olan cep telefonlarında tüketici ile buluşacaklarını, bu segmentte Türkiye'de çok fazla arz olmasına rağmen Hyundai olarak çok önemli farklılıklar getirdiklerini bildirdi.
Piyasaya sunulacak CS16 modeli cep telefonunda, çift sim kart, televizyon, dahili kamera, mp3, radyo gibi cep telefonu kullanıcılarının aradığı tüm özellikleri bulmak mümkün. Perakende satış fiyatı KDV dahil 235 TL olacak.
W11 modelinde ise yukarıdaki özelliklere ek olarak, telefonun oyun konsolu olma özelliği mevcut. Bu ürünün perakende fiyatı KDV dahil 369 TL olarak belirlendi.
Bu konularda ilginizi çekebilir