İç güvenlik reformu paketi çıkacaktır

Başbakan Davutoğlu, "Bir haftalık erteleme, iç güvenlik paketinin zamana yayıldığı veya vazgeçildiği intibası oluşturmasın. İç güvenlik paketi çıkacaktır, çıkacaktır, çıkacaktır" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin TBMM Grup toplantısında yaptığı konuşmada, "Çözüm Süreci'ni önümüzdeki siyasi gelişmelerin merkezine oturttuk" diyerek, "İnadına çözüm, inadına barış, inadına demokrasi dedik, demeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Davutoğlu, "Biz hiç kimsenin inancı, düşüncesi, örfü, mezhebi, etnik yapısı dolayısıyla ayrıştırılmadığı yepyeni bir Türkiye'ye doğru yürüyoruz. Bu yeni Türkiye, kardeşliğin, eşit vatandaşlığın, özgürlüğün Türkiyesi olacak" şeklinde konuştu.

"Halkı direnmeye çağıracağına sandığa çağırsana"

Başbakan Davutoğlu, Kılıçdaroğlu'nun İç Güvenlik Paketi konusunda halka direnme çağrısı yapması ile ilgili olarak da "Madem sen demokratik siyasi bir partisin, bir partinin Genel Başkanısın. Halkı direnmeye çağıracağına sandığa çağırsana" dedi.

"İç güvenlik reformu paketi çıkacaktır"

Davutoğlu, "Hiç kimse, bu bir haftalık ertelemeyi, iç güvenlik reformu paketinin herhangi bir şekilde zamana yayıldığı veya vazgeçildiği gibi intibaya kapılmasın. İç güvenlik reformu paketi çıkacaktır, çıkacaktır, çıkacaktır" ifadelerini kullandı.

Bu konularda ilginizi çekebilir