İDO, Avşa'da tatil sezonunu açtı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 
 
İSTANBUL - Bahar aylarıyla birlikte yeni seferlerini devreye sokan İDO, 19 Nisan tarihinden itibaren Marmara-Avşa Adası seferlerini başlatıyor. Bu yıl maksimum fiyatlar, geçen yıldan yüzde 20 daha ucuz. Maksimum fiyatların çok altında açıklanan kampanya fiyatları ise sadece 26 TL'den başlıyor. Tatil planlarını erken yapabilen yazlıkçılar ve hafta sonunu değerlendirmek isteyenler İDO'nun ucuz seçeneklerinden daha çok yararlanacaklar. 
İDO'nun Avşa ve Marmara Adası'na seferlerinde, geçen yıl hizmet bedeli dahil maksimum 75 TL olarak belirlenen bilet fiyatları, bu yıl yine hizmet bedeli dahil maksimum 60 TL olarak açıklandı.
Maksimum fiyatlardaki bu yüzde 20'lik indirimin yanı sıra, açıklanan kampanya fiyatları da çok hesaplı. 19 Nisan tarihinde başlayacak seferlerle birlikte, İstanbul - Avşa Adası arasında 26 TL'lik kampanya fiyatlarıyla çok ucuza seyahat yapmak mümkün.
İDO'nun müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmak için başlattığı avantajlarla dolu kampanyaları arasında özellikle dikkat çeken Avşa ve Marmara Adasına bu ucuz seferler için bilet satışları da, internet, çağrı merkezi ve gişelerdeki satış kanallarından devam ediyor.