İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri!

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO), yeni yılın ilk günündeki bazı seferleri iptal edildi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İstanbul'da etkili lodos ve zaman zaman etkisini gösteren kar yağışı deniz ulaşımını engellemeye devam ediyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO ve BUDO'nun sabah ve öğle saatlerinde yapılması planlanan seferleri iptal edildi.

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 12.10 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü, 12.30 Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot, 12.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı Deniz Otobüsü, 12.45 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü seferi yapılamayacak.  

Şiddetli akıntı nedeniyle Bostancı-Kadıköy-Yenikapı-Bakırköy hattında geçici bir süre Kadıköy uğramaları olmayacak. 

İşte iptal edilen BUDO seferleri:

Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, saat 09.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) ve 09.30'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş) seferleri gerçekleştirilemedi. 

BUDO'nun, 12.00 ve 15.00 saatlerindeki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 10.45, 12.30 ve 15.30'daki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), yine 15.30'daki İstanbul (Kabataş)-Armutlu (İhlas) ile 17.00'de yapılması planlanan Armutlu (İhlas)-Bursa (Mudanya) seferleri de programdan kaldırıldı. 

Bu konularda ilginizi çekebilir