İDO'dan erken bilet avantajı

İDO, tatil için Club Magic Life'ı seçenlere erken bilet avantajı sağlıyor

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - İDO ve Club Magic Life, tatilini erken planlayanlar için özel bir proje hazırladığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, Bodrum, Dalaman ve Marmaris'teki Club Magic Life'lara gitmek için deniz otobüsü ya da hızlı feribotu tercih eden misafirlerin, tatil rezervasyonlarını yaptırırken İDO biletlerini de anında alabildikleri belirtildi.

Club Magic Life misafirlerine tatilleri sırasında pek çok ayrıcalık yaşatabildiklerini ve bu sebeple daimi misafir oranlarının her yıl arttığına dikkat çeken Club Magic Life Center Genel Müdürü Başak Erel, 20 yılı geride bırakan bir turizm markası olarak misafirlerine tesislerinde Club Magic Life farkını birebir yaşatabildiklerini kaydetti.

Erel "Ancak biz istedik ki misafirlerimiz tatile çıktıkları andan itibaren daha yoldayken bu farkı yaşamaya başlasınlar. İDO ile yaptığımız işbirliği sonucu misafirlerimiz İDO'da yer bulamama stresine girmeden aylar öncesinden yerlerini ayırtabilecekler" dedi.

Club Magic Life ile gerçekleşen bu işbirliğine ilişkin İDO Genel Müdürü Ahmet Paksoy da, İDO olarak hedeflerinin yolcularına hızlı ve konforlu yolculuklar sunmak olduğunu vurguladı.

İDO ile yapılan bu işbirliği sayesinde Club Magic Life Center ofisleri İDO'nun acentesi olarak faaliyet gösterebilecek.

Bu konularda ilginizi çekebilir