İGİAD, girişimcilik ödüllerini dağıttı

İGİAD'ın 2014 Girişimcilik Ödül Töreni gerçekleştirildi. Geçen yılın girişimci firmasıa Eğitim Danışmanlığı ve Araştırmaları Merkezi'ne (EDAM) verildi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

Türkiye İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD) tarafından, ahlaklı ve öz değerlerine bağlı girişimciliği teşvik etmek amacıyla her yıl düzenlenen "2014 Girişimcilik Ödülü Takdim Töreni" gerçekleştirildi. 

İGİAD açıklamasına göre; derneğin her yıl bir önceki yılın girişimci firmasını belirleyerek geleneksel hale getirdiği Girişimcilik Ödülü'ne, 2014 yılında gerçekleştirdiği faaliyetler dolayısıyla Eğitim Danışmanlığı ve Araştırmaları Merkezi (EDAM) layık görüldü.  

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV) Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Av. Hamza Akbulut, Kamu Görevlileri Etik Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sedat Murat ve İlmi Etüdler Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Lütfi Sunar'ın konuşmalarını yaptığı İGİAD 2014 Girişimcilik Ödülü Takdim Töreni'ne, kamu kurum ve kuruluşları, oda ve birlikler, Sivil Toplum Kuruluşları ve iş dünyasından temsilciler katıldı. 

Ödül töreninin ardından düzenlenen Ekonomi Değerlendirme Programı'nda ise İGİAD Başkanı Ayhan Karahan ve Prof. Dr. Kerem Alkin, küresel piyasalar ve bu piyasaları etkileyen faktörleri ele alarak, 2015 yılına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.