İhracatın Yıldızları bugün belli oluyor

"İhracatın Yıldızları" yarışmasında, firmalara, dört farklı kategoride ödül verilecek

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Türkiye ihracatının geliştirilmesi ve ihracatın ülke ekonomisindeki payının artırılması amacıyla DÜNYA Gazetesi ile DHL Express Türkiye işbirliğinde ve Akbank sponsorluğunda gerçekleştirilen "İhracatın Yıldızlarıİhracatı Teşvik Ödülleri" bu akşam The Marmara Taksim’de düzenlenecek törenle sahiplerini buluyor.

Bu yıl 6’ncısı düzenlenen ve Büyük Jüri tarafından seçilen firmalara, dört farklı kategoride ödül verilecek. İhracatçı şirketler bazında ise "Kreatif Ürün", "Yeni Pazar/ Pazar Çeşitliliği" ile "e-ihracat" alanında ödül verilecek. İhracatta farklılık yaratan firmalar da özel ödül alacak.

Türkiye ihracatının geliştirilmesi ve ihracatın ülke ekonomisindeki payının artırılmasına yönelik olan yarışma, temel olarak katma değeri yüksek ve farklı ürünleri ihraç eden ve yeni pazarlara ulaşma becerisini gösteren ihracatçıları ödüllendiriyor.

"İhracatın Yıldızları" için Büyük Jüri tarafından belirlenen finalistler, kategori ayrımı yapılmadan alfabetik sıra ile şöyle: Abdi İbrahim İlaç, Akabesan Aksesuar, Artesis Teknoloji Sistemleri AŞ, Atlı Zincir, İğne ve Makine AŞ, Ayres Dış Tic. ve San. Ltd. Şti., BMR Tarım, BRN Yatak Baza Ev Tekstili Ltd. Şti., Dural Makine Metal San. Tic. Ltd. Şti., Ege Soğutmacılık Klima AŞ, Egemen Tıbbi Teknik Ltd. Şti., Enhas Makine, Erensan Şirketler Grubu, Graniser Granit ve Seramik San. Tic. AŞ, Group Sagun, Gürtaş Mühendislik AŞ, Hakan Plastik AŞ, Has Çelik AŞ, Hidromek İnci AŞ, İskender, Butik Smokin, İtameks Dış Ticaret ve Pazarlama AŞ, Kale Kilit, Lamglas AŞ, Mes Makine Elektrik Kimya San. AŞ, MTC Metal Dış Ticaret Ltd. Şti., Nüve AŞ, Oğuz Marine, Öztek Tekstil Ltd. Şti. Özyaşar Tel ve Galvanizleme San. AŞ, Pelsan Aydınlatma, RB Group, Seçkin Hediye Sepetleri (Sihirli Elma) Ltd. Şti. Şimşek Bisküvi AŞ, TEMSAN (Türkiye Elektromekanik Sanayi), Tolkar Makina Metal San. Tic. Ltd. Şti.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir