İki otobüs ve bir tanker birbirine girdi

Kırıkkale-Ankara karayolundaki kazada ilk belirlemelere göre 24 yaralı var.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KIRIKKALE - Kırıkkale-Ankara karayolunda iki yolcu otobüsü ve bir tankerin karıştığı zincirleme trafik kazasında ilk belirlemelere göre 24 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Ankara'dan Kırıkkale yönüne gider Hayrettin Vural yönetimindeki 40 DF 403 plakalı yolcu otobüsü, Kırıkkale'nin Irmak beldesi yakınlarında aynı istikamette giden Nihat Elçi idaresindeki 33 NBZ 25 plakalı tankere arkadan çarptı.

Bu sırada Yakup Özan idaresindeki 34 ZZ 899 plakalı yolcu otobüsü de kazaya karışan otobüse arkadan çarptı.

24 yaralı var

Kazada ilk belirlemelere göre 24 kişi yaralanırken, 4 kişinin durumunun ağır olduğu bildirildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Kırıkkale'deki çeşitli hastanelere sevk edildi.

Bu arada şoför mahallinde sıkışan 40 DF 403 plakalı yolcu otobüsünün sürücüsü Hayrattin Vural, itfaiye ve sağlık ekiplerince sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Yaralıların kimlikleri belirlendi

Kırıkkale-Ankara karayolunda iki yolcu otobüsü ve bir tankerin karıştığı zincirleme trafik kazasında yaralanan 24 kişinin kimlikleri belirlendi.

Durumlarının ağır olduğu öğrenilen otobüs sürücüsü Hayrettin Vural ile yolculardan Benran Yavuz, Ayşe Sönmez ve Ferhat Köksalan ile diğer yaralılar Ahmet Efe Karaoğlu, Nahide Genel, Nurbahar Yeniöğren, Betül Koç, Meliha Karagöz, Sinan Doğan, Zeynep Bilaloğlu, Süleyman Çakır, Hacı Ömer Sönmez, Emrah Ozan Yıldırım ve Uğur Güner Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesine kaldırıldı.

Hızır Demirel, Enfal Sarı, Ömer Sarı, Kevser Kaman, Bekir Cem Tonga, Necla Öz, Özge Kalander, Emine Selçuk ve Semra Selçuk ise Kırıkkale Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Bu arada, kaza nedeniyle tek yönlü ulaşıma kapanan Kırıkkale-Ankara karayolu, trafiğe açıldı.

Öte yandan, kazadan yara almadan kurtulan yolcuların, başka otobüslerle gidecekleri yerlere gönderildiği öğrenildi.

Bu konularda ilginizi çekebilir