”İktidara ders vermenin zamanı geldi”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Selvi, ülkenin manzarasının her yerde aynı olduğunu belirtti

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

KOCAELİ - CHP Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi, halkın 6 yılda kandırıldığını artık yaşayarak anladığını belirtip, "Önümüzde yerel seçim var, bu iktidara ders vermenin zamanı geldi" dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Selvi, CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya ve CHP İl Başkanı Sefa Sirmen'le partisinin Derince İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada partilerle görüşen Selvi, Türkiye'nin çok yerini gezdiklerini, manzaranın her yerde aynı olduğunu belirterek, "Ülke bitmiş, halk perişan, işsizlik almış başını yürümüş fakat her şeyi iyi gibi gösteren bir iktidar var" dedi.

CHP olarak gezip gerçekleri halka anlatmaya çalıştıklarını ifade eden Selvi, "Halkımız 6 yılda kandırıldığını artık yaşayarak anladı. Önümüzde yerel seçim var, bu iktidara ders vermenin zamanı geldi" dedi. Kocaeli'nde geçmiş yıllarda örnek belediyeciliği Türkiye'ye tanıtan sosyal demokrat kadrolar bulunduğunu, aynı kadroların yeniden göreve gelerek halka hak ettiği güzel günleri yeniden yaşatacağını öne süren Selvi, şöyle konuştu:

"Kocaeli bölgesinde yaptığımız ziyaretlerde, vatandaşlar biz sormasak bile Kocaeli Büyükşehir Belediyesinden ciddi şekilde şikayetçi. Bu şikayet neden oluyor? Önceki yönetimlerle mukayese ettikleri için şikayet ediyorlar. Çünkü vatandaş, CHP dönemindeki hizmetleri unutamıyor. Türkiye genelinde susuzluk yaşanırken şimdi Kocaeli, CHP zamanında yapılan baraj sayesinde rahat. İşte vatandaş böyle hizmetleri vicdanında hissediyor."

Yerel seçimin Türkiye için çok önemli olduğunu kaydeden Selvi, "Verilen her oyun bizim için önemi büyük. Sandık hem yereli kurtaracak hem de AK Parti'ye uyarı verecek. AK Parti 6 yılda hiç bir şeye hizmet etmedi. Oy kaygısıyla yine kömür, tarihi geçmiş gıdaları vatandaşa dağıtarak oy topluyor. 15 milyon kişiye yeşil kart verdiler. Vatandaş artık gerçekleri görüyor ve bunları sandığa gömecek" dedi.