İncitaş'tan www.akumbitti.com.tr

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

İSTANBUL - 1952'den bugüne, otomotiv sektörünün temel parçalarından oluşan ürün gamı; akü, jant, lastik ile pazarda varlığını sürdüren İncitaş, yeni web sitesiyle daha da güçlendirdiği yol yardımı projesini Türkiye'nin tamamında uygulayarak araç kullanıcılarının daha güvende ve huzurlu bir yolculuk yapmasını hedefliyor.

4445Akü yol yardım hattı ile bayileri için yeni bir hizmet kanalı yaratan İncitaş, projeyi destekleyen uygulamalarla hem araç kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor hem de bayileri için değer yaratıyor. Bu bakış açısı ile akumbitti.com.tr web sitesini kuran İncitaş, 4445Akü projesini desteklemek için 2012 yılında da 4445aku.com.tr mikro sitesini hizmete açmış, iphone aplikasyonu çıkarmış ve sosyal medya üzerinde projenin tanıtımını yapmıştı.

Proje ile ilgili bilgi veren İncitaş Genel Müdürü Serdar Demirdağ '2013 yılı sonuna kadar 10 şehirde daha aktif hale gelecek olan 4445Akü yol yardım hattı 7/24 yerinde akü değişim ihtiyacı olan tüm araçlar için hizmet veriyoruz. Türkiye'de ilk kez İncitaş'ın hayata geçirdiği bu hizmet aküden kaynaklanan nedenlerle yolda kalan araç sahiplerinin çok uygun bir hizmet bedeli karşılığında yerinde akü değişim hizmeti almalarını sağlıyor. Yerinde akü değişim hizmeti almak istemeyen müşteriler, en yakın İnci Akü Satış Noktası'na yönlendiriliyor. Bugüne kadar yol yardım projemizle ilgili çok olumlu geri bildirimler aldık. Çalışmalarımızı bu güven doğrultusunda daha da hızlandırıyoruz' dedi.