ING Bank'tan Elazığ'daki depremzedelere destek

Banka, çeşitli Bireysel Bankacılık ve KOBİ Bankacılığı hizmetlerinden oluşan özel bir paket hazırladı

YAYINLAMA
GÜNCELLEME
İSTANBUL - ING Bank, Elazığ'da depremden etkilenen ING Bank müşterilerine ve vatandaşlara destek amaçlı bir dizi özel hizmet sundu.
ING Bank'tan yapılan açıklamada, Elazığ'da depremden etkilenen bölgede yaşayan vatandaşlara ve ING Bank müşterilerine destek olmak amacıyla çeşitli Bireysel Bankacılık ve KOBİ Bankacılığı hizmetlerinden oluşan özel bir paket hazırladığı belirtildi.
Konuya ilişkin ING Bank Genel Müdür Yardımcısı Vincent Van den Boogert yaptığı açıklamada, "ING Bank, deprem nedeni ile mağdur olmuş müşterilerimizin ve vatandaşlarımızın sıkıntılarını biraz olsun hafifletebilmeyi ve bu zor dönemde onlara destek olmayı doğal bir sorumluluğu olarak görüyor. Dileğimiz, tüm vatandaşlarımızın sıkıntılarının bir an önce giderilebilmesi ve bir daha böyle üzüntüler yaşanmaması" ifadelerini kullandı.
ING Bank deprem özel hizmet paketine göre; ING Bank Elazığ Şubesi, afetten etkilenmiş kredi kartı müşterilerinin ekstrelerine, talep etmeleri durumunda, 3 aya kadar faiz uygulamayacağı kaydedildi.
ING Bank Elazığ Şubesi'nden ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi kullanmış olup afetten etkilenmiş müşterilere, talep etmeleri durumunda, 5 Mart 2010 tarihinden sonraki taksitlerini gecikme faizi ödemeden maksimum 3 ay sonra toplu ödeme imkanı sunulacağı bildirildi.
Bu kapsamdaki ING Bank müşterilerinin, 3 ay sonunda ödenmeyen kredi taksitlerini toplu olarak ödemekte zorlanırlarsa; biriken taksit ödemeleri için de güncel oran ve masraflar ile ödemesi yapılmayan 3 taksit tutarı kadar ihtiyaç kredisi kullanma imkanı bulacakları belirtildi.
Başvuruların, 31 Mart 2010 tarihine kadar yapılabileceği dile getirildi.
Bu konularda ilginizi çekebilir