İş Bankası'nın ormanı büyüyor

'81 İlde 81 Orman' projesiyle ağaçlandırma çalışmalarını sürdüren banka, Hatay'da 20 hektarlık alana 30 bin adet fıstık çamı dikecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

HATAY - Türkiye İş Bankası'nın, sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamındaki ağaçlandırma projesi "81 İlde 81 Orman" etkinliğinin Hatay'da 7 Haziran'da oluşturulacak orman ile süreceği bildirildi.

İş Bankası'ndan yapılan yazılı açıklamada, Çevre ve Orman Bakanlığı ile TEMA Vakfı işbirliğiyle Hatay'ın Hassa ilçesindeki 20 hektarlık alana 30 bin adet fıstık çamı dikileceği belirtildi.

Açıklamada, etkinliğin Hatay ayağında, çevre ile eğitimi birleştiren "Ağaç Kardeşliği" projesiyle yaklaşık 10 bin ilköğretim okulu öğrencisine, ağaç türleri, ormanın ekonomiye, insana ve doğal hayata etkileri, ekosistem ile küresel ısınma konularında eğitim verildiği de bildirildi.

Hassa ilçesinde yapılacak fidan dikim törenine İş Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Caner Çimenbiçer, Genel Müdürü Ersin Özince, yerel yöneticiler, banka yöneticileri, TEMA Vakfı çalışanları ve gönüllüleri TEMA üyeleri ve ilköğretim okulu öğrencilerinin katılacağı kaydedildi.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir