İş dünyasının girişimci ruhlara ihtiyacı var

TTNET ve Boğaziçi Üniversitesi işbirliğinde gerçekleştirilen "Liderlik ve Girişimcilik Programı"nda bu hafta Coca- Cola (CCİ) CEO'su Burak Başarır ders verdi

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

İSTANBUL - Coca-Cola İçecek Üst Yöneticisi (CEO) Burak Başarır, artık kendini sürekli geliştiren, girişimci ruhu ve yaklaşımı ile çalışan, öğrenmeye açık, içten, samimi ve sahici iş dünyası liderlerine ihtiyaç olduğunu söyledi.

TTNET ve Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi iş birliği ile hayata geçirilen "Liderlik ve Girişimcilik Programı"nın bu haftaki konuğu Başarır oldu.  

Girişimci ve yönetici adayları ile iş dünyasında başarılı kariyerin ipuçlarını paylaşan Başarır, hiyerarşik ve otoriteye saygı duyulan kültürden artık daha yalın, iletişim seviyesi yüksek ve daha çok sorgulayan bir kültüre geçildiğini kaydetti. 

"Başarılı bir lider olmak istiyorsanız..."

Artık kendini sürekli geliştiren, girişimci ruhu ve yaklaşımı ile çalışan, öğrenmeye açık, içten, samimi ve sahici iş dünyası liderlerine ihtiyaç olduğunu vurgulayan Başarır, "İş hayatında başarılı bir lider olmayı hedefliyorsanız bu özelliklerinizi geliştirmeye odaklanın" ifadelerini kullandı. 

Programda 22 Mart'ta ALJ Holding CEO'su Ali Haydar Bozkurt, 29 Mart'ta Boğaziçi Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Ayşegül Toker, 5 Nisan'da ise Deloitte Academy Direktörü Fazıl Oral ders verecek. 

Katılımcılar, 12 Nisan'da TTNET CEO'su Abdullah Orkun Kaya'nın vereceği ders sonrası sertifikalarını alacak. 

Bu konularda ilginizi çekebilir