İş'le Buluşmalar yarın Trabzon'da

Toplantıyı, Dünya Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ yönetecek.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

TRABZON - Türkiye İş Bankası ile DÜNYA Gazetesi'nin işbirliğinde düzenlenen "İş'le Buluşmalar" toplantısı yarın Trabzon'da gerçekleştirilecek.

Toplantı Novotel Trabzon Oteli'nde saat 14.00'te başlayacak. DÜNYA Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hakan Güldağ'ın yöneteceği ve "Birikimleri Zenginliğe Dönüştürmek" başlığıyla Trabzon'da düzenlenecek toplantının açılış konuşmasını Türkiye İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali yapacak. Toplantının açılışında ayrıca Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Suat Hacısalihoğlu ile Bahçeşehir Üniversitesi İİBF Dekanı Prof. Dr. Taner Berksoy konuşacak. Daha sonra ise toplantının panel bölümüne geçilecek.

Panelde Aşkale Çimento Sanayi TAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik, Lojistik Yönetim Danışmanı Atilla Yıldıztekin, Turizm Yatırımcıları Derneği Başkanı Turgut Gür ile DÜNYA Gazetesi Yazarı Dr. Rüştü Bozkurt katılımcılarla görüşlerini paylaşacaklar. Toplantı İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali'nin değerlendirme yapacağı "Soru-Cevap" bölümüyle kapanacak.

 

Bu konularda ilginizi çekebilir