İslam'dan ses kaydı açıklaması

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, güvenlik toplantısının illegal dinlenmesine ilişkin, "Bu, bir ülkeyi satmak demektir. Başka bir izahı yok, açıklaması yok. Bu, bir ihanettir" dedi.

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

SAKARYA - Ayşenur İslam, Dışişleri Bakanlığı'ndaki Suriye toplantısının dinlenmesi ve internette yayınlanmasına ile ilgili konuştu. İslam, bunun devlete ihanet olduğunu öne sürerek, şöyle dedi: 

"Bugün neler yapıldığının farkında mısınız? 4-5 saat önce yapılan ihanetin farkında mısınız? 4-5 saat önce, Türkiye'nin en gizli sırlarını, Suriye ile ilgili, MİT Başkanı'nın, Dışişleri Bakanı'nın, Müsteşarın yaptığı çok gizli görüşmeyi, internetten yayınladılar. Bu, ne demektir biliyor musunuz? Bu, bir ülkeyi satmak demektir. Başka bir izahı yok, açıklaması yok. Bu, bir ihanettir.  

Türkiye Cumhuriyeti'nin bütün legal partilerine, CHP'ye, MHP'ye, BDP'ye bir çağrıda bulunuyorum. Bu uluslararası illegal şebekeyle yaptığınız anlaşmayı bozun. Türkiye'ye ihanet eden bu şebekeyle yapılan bütün anlaşmaları bozun artık. Türkiye'ye ihanet edenlerle, seçim iş birliği yapanlarla anlaşmayı bozun. Bu düzeni kuranlara bir tek oy çıkmasın. Ülkesini satmaya tevessül edenlere bir tek oy çıkmasın. Bu olmazsa, çocuklarımıza bakacak yüzümüz olmaz. Bunun hesabını veremeyiz."