İstanbul Akvaryum'a Golden Pony

YAYINLAMA
GÜNCELLEME

 

 

 

İSTANBUL - İstanbul Akvaryum, Golden Pony ödülüne layık görüldü. Games&Park Industry dergisi tarafından tanıtılan Golden Pony ödülleri, eğlence sektöründe uzmanlaşmış İtalya merkezli yayınevi sahibi Facto Edizioni tarafından düzenleniyor.

Geçmiş yıllarda dünyada ödülü alan kuruluşlardan bazıları, Europa Park, Gardaland, Phantasialand, Disneyland, Tivoli Kopenhag, Blackpool Pleasure Beach, Lieseberg ve Mirabilandia.

Golden Pony ödülü dünya standartlarındaki gezi ve eğlence merkezlerine veriliyor. İstanbul Akvaryum da mimarisi, en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ve uygulanmış temaları ve öncü teknolojisi ile mükemmellik ödülüne layık görüldü.

İstanbul Akvaryum Genel Müdürü Sami Milli aldıkları ödülden duydukları memnuniyeti, "İnşaatın yapımından bu yana hep dünya standartlarında bir akvaryum kurmaya çalıştık. Geçirdiğimiz bütün süreçlerde dünya çapında kişi ve kurumlarla çalıştık. Kurduğumuz yapıyı çok daha ucuza mal edebilecekken biz hep dünyada marka şehir İstanbul’un en iyisini hak ettiğini düşünerek hareket ettik. Bunun sonuçlarını ziyaretçi sayılarımızla ve akvaryum gezisi sonrası mutlu ayrılan misafirlerimizde gördük. Aldığımız bu ödül doğru adım atmış olmamızın kanıtıdır. Dünya standartlarında bir gezi merkezi olduğumuz bir kez de uluslararası bir kuruluş tarafından onaylanmış oldu. Bu onur, ülkemizin ve bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen gerek yöneticilerimiz gerekse en küçüğünden en büyüğüne devlet çalışanlarınındır. Bundan sonra da yakaladığımız bu kaliteyi artırarak büyümeye devam edeceğiz" sözleri ile dile getirdi.